Ai încercat pâine fără făină de grâu? Descoperă mai multe despre produse bio fără gluten

Pare puțin absurd ca pâinea să nu aibă făină de grâu? Te gândești ce altceva ar putea să înlocuiască delicioasa pâine care este nelipsită de la fiecare masă? Persoanele care au intoleranță la gluten au nevoie de alternative sănătoase și gustoase. BioCorner își dorește să fie magazinul la care să poți apela cu încredere atunci când ai anumite alergii sau un regim alimentar. Aici vei găsi produse bio fără gluten.

Citește în continuare și descoperă mai multe despre cum poți să ai grijă de sănătatea și starea ta de bine. Investește în alimentația ta și organismul tău va simți o diferență.

Ai încercat până acum o alternativă la pâinea fără grâu?

Acest tip de pâine poate să fie consumată de către toată lumea. Chiar dacă ai sau nu intoleranță la gluten, tot te vei bucura de beneficii. Consumând produse produse bio fara gluten ai parte de o dietă mai ușor de digerat.

Te întrebi ce alternative există la paine fara faina de grau?

Vei fi surprins să afli că există o mulțime de variante atunci când vrei să diversifici alimentul nelipsit de la mese. Poate ai o persoană cu probleme de digestie în familie sau aștepți musafiri mai speciali, o pâine diferită s-ar putea să stârnească entuziasm și aprecieri. Iată ce produse diverse există acum pe piață:

  • Pâine bio din ovăz cu morcov;
  • Pâine bio proteică, toast cu mix de semințe;
  • Pâine bio feliată cu mei și fără gluten;
  • Pâine bio crocantă din secară;
  • Pâine bio crocantă din secară cu susan;
  • Pâine bio cu chia și susan, fără gluten;
  • Băghetă clasică bio și fără gluten;
  • Pâine bio fără gluten și cu 5 semințe;
  • Wafe bio din linte cu sare de mare;
  • Pâine bio crocantă din ovăz și fără gluten;
  • Ciabatta bio cu roșii și fără gluten;
  • Pâine bio proteică și crocantă;
  • Pâine bio cu ovăz și fără gluten;
  • Pâine bio toast cu semințe și fără gluten;
  • Pâine bio din hrișcă și fără gluten;
  • Ciabatta bio cu măsline și fără gluten;
  • Pâine bio proteică;
  • Pâine albă bio toast și fără gluten.

Intră acum pe site-ul oficial BioCorner și descoperă care sunt produsele disponibile.

Ce beneficii aduce consumul de pâine fără gluten?

Vezi aici care sunt avantajele consumului de pâine fără gluten și poate vei alege să încerci și tu:

  1. Reduce riscul reacțiilor care pot să apară de la gluten, cum ar fi balonare, dureri și altele asemănătoare;
  2. Digestia este îmbunătățită deoarece alternativele la gluten sunt mai ușor de digerat;
  3. Reprezintă o sursă de nutrienți dacă va mai fi îmbogățită și cu semințe sau alte ingrediente benefice pentru organism.
  4. Pâinea fără gluten vine cu un gust variat și sănătos. Te poți bucura de arome inedite pe care nu ți le puteai imagina asociate unei pâini.
  5. Produsele de calitate fără gluten îți vor aduce un plus de energie și o senzație de bine.
  6. Pe lângă organismul tău care va simți diferența, pielea ta se va bucura de efecte pozitive și de un aspect mai plăcut.
  7. Majoritatea dietelor pot să beneficieze de consumul de pâine bio și care nu conține gluten.

Intră pe site-ul BioCorner și descoperă mai multe despre produsele care îți pot oferi alternative sănătoase, diverse și gustoase la pâinea pe care o știai dintotdeauna. O dietă fără gluten îți poate aduce o mulțime de beneficii, descoperă-le!

Contact:

0737 55 66 22
comenzi@biocorner.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *