Pasionat de venituri pasive? Stiu pe cineva care are o fabrica de bani

Despre investitii si despre uneltele cu care iti poti creste averea si imultii banii ar fi multe de spus dar o sa incerca in cadrul acestui articol sa-ti dau cateva idei si sa iti spun de unde ma informez eu atunci cand caut idei de venituri pasive si investitii.

In primul rand vreau sa iti spun ca nu e usor sa gasesti cele mai bune surse de venit pasiv, sunt multe instrumente financiare pe piata, unele sunt promovate diferit de ceea ce sunt in realitate doar pentru a atrage cati mai multi „investitori” si asa mai departe. Eu sunt foarte atent cu banii mei si ma uit atent la orice infomatie pe care o gasesc pe net, iar atunci cand gasesc o informatie noua, incerc sa vad daca mi se potriveste, sa aflu si mai multe informatii despre respectivul subiect si apoi sa decid daca investesc sau nu.

Spre exemplu am vazut anumite companii care platesc dividende lunar, totul suna bine si frumos pana faceai calculul sa vezi cam care e randamentul anual si cand constatai ca e mai mic deat inflatia…. parca nu mai era o afacere asa buna.

Asa am descoperit FabricaDeBani.ro un proiect despre educatie finaciara, investitii si idei de afaceri care mi-a placut si am decis ca merita urmarit. Cel mai mult imi place transparenta de care da dovada Dragos si cum prezinta toate cifrele, atat realizate din blogging si vloging cat si din bursa. De pe grupul de whatapp am inteles ca urmeaza cateva surprize si astept cu interes sa vad despre ce este vorba.

Chiar ma gandeam ca e fain sa ai o fabrica de bani si nu inteleg de ce pana acum nu s-a gandit nimeni la asta, desi din cate am inteles, proiectul e unul foarte vechi si cumva a fost intr-o alta forma readus la viata.

La final de articol vreau sa va intreb, voi de unde va luati portia de educatie financiara? Sau credeti ca va descurcati cu managementul banilor si nu mai aveti nevoie sa stiti nimic. Desi pare simplu, sunt multe lucruri care ne scapa si care aplicate in viata de zi cu si ne poate aduce multe beneficii.

2 comments

  1. Am citit cu interes articolul tau despre o persoana care a reusit sa-si creeze o „fabrica de bani” prin venituri pasive si am fost inspirat de modul in care aceasta persoana a reusit sa-si transforme pasiunea intr-un flux constant de venituri.

    Intr-o lume in care munca si efortul sunt adesea considerate ca fiind cele mai importante ingrediente ale succesului, este impresionant sa vezi ca exista oameni care au reusit sa-si creeze un venit constant si pasiv prin intermediul pasiunilor lor. De asemenea, am apreciat faptul ca ai oferit exemple concrete de modalitati prin care se pot genera venituri pasive, precum investitiile in proprietati sau in piata de actiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *