SUSTINE

Daca iti place acest proiect, sustine-l si ajuta la dezvoltarea lui !

Poti sustine acest blog si fara sa cumperi un banner sau reclama pe el, multe dintre metodele de mai jos nu te costa nimic si prin ele ne poti ajuta sa crestem si sa devenim mai buni in ceea ce facem.

1) Cumpara folosind link-urile noastre de afiliere

Inainte de a cumpara de la eMAG.roevoMAG.roflanco.roaltex.ro sau alte magazine asemanatoare, da click pe unul din link-urile sau bannerele de pe StiuPeCineva.ro. Nu te costa nimic in plus, iar noi vom primi un mic comision in urma cumparaturii tale.

2) Recomanda blogul

Daca iti place, de ce nu l-ai recomanda si prietenilor tai, sau chiar angajatilor si colegilor de la munca? In felul acesta, comunitatea din jurul blogului se mareste si putem schimba informatii mai usor. Impreuna crestem si aflam informatii noi si utile.

3) Comenteaza pe blog

E cel mai simplu mod de a ne arata ca esti implicat in activitatile din jurul blogului. Daca tot intri zilnic si citesti, eu zic ca nu strica sa lasi din cand in cand si cate un comentariu prin care sa-ti spui parerea. Ne ajuta si pe noi sa stim daca am scris bine sau am gresit si sa ne imbunatatim calitatea articolelor.