Descoperă Mercedes-Benz GLE 350 d 4Matic la Auto Schunn

Dacă ești în căutarea unui SUV modern, inovativ, dotat cu tehnologii de ultimă oră atunci Mercedes GLE 350 d 4Matic îți oferă performanță, siguranță și confort.Nu ai cum să ignori acest model construit cu un design elegant și linii ferme, cu aerul puternic al unui atlet pe șosea, care te invită într-o călătorie sigură, cu un autovehicul ușor de condus.

În showrooom la Mercedes România poți testa acest SUV cu elemente interioare elegante, cu alură dinamică și sportivă. Fiecare dotare tehnică și element interior aduce un plus de confort și de stil, iar șofatul devine o plăcere subtilă. Modelul GLE 350 este născut din dorința de a oferi performanță, clasă, pentru a aduce realitatea virtuală alături de tehnologia de top într-un autoturism menit să domine orice drum.

Perfomanțele tehnice și dotările opționale te ajută să îți configurezi exact autoturismul visat iar confortul și dinamica acestui model te conving fără îndoială. Motorizarea de 271 cp și o capacitate cilindrică de 2925 cmc îl propulsează pe șosele cu forța tipică unui SUV diesel, dotat însă cu un exterior elegant, cu linii suple, care atrag prin unicitate.

Opțiuni de siguranță pentru un șofat fără probleme

Pentru un condus lin și fără stres, poți acum instala minunatul sistem de asistență la parcare PARKTRONIC. În orice circumstanță ești ajutat în timpul condusului și te deplasezi în deplină siguranță,indiferent de starea carosabilului. Manevrele complicate și frânările periculoase sunt de acum istorie, grație asistenței Mercedes. Computerul de bord și sistemul de navigație folosesc comunicarea inteligentă, pentru un plus de confort pentru tine.

Suspensia care se adaptează la condițiile de drum și asistența Distonic Plus fac din modelul GLE 350 un exemplu de manevrabilitate.

La bord, cele două ecrane largi de 12.3 inch sunt utile pentru setările tale preferate, iar realitatrea virtuală augmentată MBUX și navigația inteligentă sunt destinate unui șofat facil, unei experiențe cât mai plăcute la volan.Tehnlogia cu imagini de trafic live și hărțile de navigație mereu updatate te ajută pe oricare traseu, chiar dacă nu cunoști deloc ruta.

Interior elegant și luxos

Modelul GLE 3250 este amenajat interior în scopul unui ambient elegant, cu bun gust și cu atenție la detalii. O experiență de condus deosebită este creată de luminile ambientale cu proiecție logo, pe care le poți personaliza din cele 64 de culori la dispoziția ta.

Pachetul opțional AMBIENTE te încântă cu diverse arome, sistem de climatizare ultramodern și funcții programabile diverse. Fiecare detaliu e construit pentru confort și o cât mai plăcută utilizare, de la scaunele de piele prevăzute cu încălzire și suport lombar până la elementele decorative speciale designo.

AIRMATIC este un pachet opțional care oferă un sistem de amortizare adaptabil, în combinație cu o suspensie pneumatică deosebită, pentru un tren de rulare inteligent, adaptabil la condiile de drum, la rulare, viteză sau încărcătură.

O alegere pentru stabilitate echilibrată și confort îți va oferi acces pe orice tip de drum, indiferent de anotimp. Carosabilul alunecos, gropile și denivelările nu mai sunt o problemă pentru acest SUV dotat să înfrunte orice condiții de drum. Viteză atent controlată, program de rulare opțional de tip sport sau offroad, pachet de asistență în timpul conducerii, te ajută să te bucuri efectiv de șofat, fără stresul cauzat de starea drumurilor.

Mercedes GLE 350 este conceput pentru oameni activi, dinamici, care pretuiesc confortul și eleganța și vor să se bucure de o experiență deosebită de condus, în deplină siguranță. Fiecare element și dotare tehnică respect cu strictețe normele de calitate Mercedes, oferind cele mai performante caracteristici pe care le poate avea un autovehicul de teren și eleganța unei mașini de clasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *