Cat de importante sunt iubirea si iertarea pentru vindecarea psihica, emotionala si fizica

Specialistii in medicina holistica vorbesc despre Vindecarea prin iubire in cartile de specialitate. Iubirea este vazuta drept cel mai important element in terapiile holistice, ea avand puteri regeneratoare asupra organismului atat la nivel emotional, cat si la nivel fizic.

Vindecarea prin iubire si iertare – cheia catre o viata plina de armonie

Vindecarea prin iubire si iertare Mihaita Tomaeste o carte scrisa de Mihaita Toma pe baza experientei sale personale si terapeutice acumulata inca de la debutul sau in terapia holistica. Iubirea este astfel asociata cu Dumnezeu. Persoanele care practica iubirea ajungand in final sa obtina acea stare de iubire neconditionata in care daruiesc fara sa se astepte la recunostinta sau la alte servicii, reusesc sa-si creasca vibratia corpului.

Persoanele care transmit emotii si ganduri pozitive pot ajuta si semenii din jur, deoarece toti suntem conectati unii cu ceilalti cu ajutorul unui camp energetic. Campul energetic se bazeaza pe legile unitatii, in care toate elementele formeaza un intreg, deci ne conecteaza pe toti unii la ceilalti.

Este foarte important ca fiecare persoana sa practice in fiecare zi o tehnica pentru curatarea spiritului. Poate fi vorba despre rugaciune sau meditatie, dar sunt si persoane care se bazeaza pe afirmatii pozitive sau chiar pe mantre si pe tehnicile de respiratie. Acestea sunt cele mai importante instrumente de curatare spirituala si nu este obligatoriu sa fie practicate toate, dar cel putin una dintre ele aplicata zilnic va ajuta foarte mult in evolutia unei persoane.

O carte vindecare prin iubire si iertare se va dovedi extrem de utila tuturor persoanelor care au nevoie de ajutor in obtinerea unui echilibru care sa promoveze o viata sanatoasa. In momentul in care o persoana se desparte de propriul eu si de Dumnezeul din interior sau, incepe sa devina critica, atat la adresa celor din jur cat si la adresa propriei persoane.

Invidia, rusina si vina, dar si toate emotiile foarte negative sunt cele care pun granite si bariere intre Dumnezeul interior al fiecarei persoane si psihicul sau. Puterea organismului de a lupta cu ceea ce se intampla in jurul sau scade, deoarece la nivelul inimii este intreaga putere de vindecare pe care o are organismul.

Darurile divine nu mai sunt apreciate si oamenii au tendinta de a uita ca problema comuna a tuturor este nevoia de separare, atunci cand corpul se separa si renunta la Dumnezeu. In realitate acest lucru este imposibil, de unde rezulta si conflictele generatoare de probleme, care se dau in interiorul unei persoane.

Constientizarea este primul pas pentru rezultate pozitive. Atunci cand o persoana este constienta de apartenenta sa la un grup si cand intelege prezenta lui Dumnezeu in interiorul sau, faptul ca acesta este omniprezent si omnipotent, el fiind creatorul universului, omul reuseste sa atinga acea stare in care organismul sau complet se regenereaza cu o viteza uluitoare. Cultivarea starii de bine prin iertare si iubire evita aparitia bolilor, acestea aparand in urma conflictelor si starilor negative.

One comment

  1. Din experienta proprie, pot zice ca iubesti maxim de 2 ori in viata. Cand ma refer la iubire, ma refer la fluturi in stomac si alte senzatii pe care nu le poti controla.
    La a 3-a relatie, iubesti…insa nu ca prima sau a doua oara. Iubirile sunt diferite si nu prea se pot descrie in cuvinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *