De ce container depozitare plastic marca schoellerallibert?

Imi place sa filosofez cu mine insami, adica sa imi pun intrebari, sa ma minunez in gand, sa gasesc solutii si idei, sa compar si sa apreciez!

Ador sa iau de la un capat la altul supermarketurile si sa inventariez produsele de pe raft, sa retin pentru orice eventualitate preturile si sa stiu: de unde pot lua un scaun directorial, un birou la pret bun, mobilier de gradina, dar si alimente si produse de papetarie.

Din lipsa de timp, nu fac asta decat de 2 ori pe luna, cand ies in oras.

Atunci realizez eu cata marfa poate sa fie intr-un supermarket si cati oameni sunt implicati in producerea si manipularea ei.

Exista produse:

-in stare solida. Si acestea la randul lor se pot clasifica in rezistente si perisabile. De pilda cartofii sunt mult mai rezistenti decat rosiile, ciresele, coacazele sau capsunile. Rochiile necesita o prezentare adecvata, dar nu se potrivesc cu paharele sau farfuriile care sunt si casante. In timp ce obiectele mari pot fi puse individual pe raft sau in navete din plastic cu peretii compacti, piesele mici necesita depozitate in container depozitare plastic.

-in stare lichida. Si aici sistemul de depozitare este diversificat datorita furnizorului si producatorului de ambalaje din plastic Schoellerallibert.com. De pilda berea, sucurile si apa minerala se pun in sticle, iar sticlele in navete din plastic usoare, prevazute cu manere, sa fie prinse si manipulate lejer. Schoellerallibert.com fabrica navete din plastic conform dimensiunilor si aspectului dorit de clienti si le si personalizeaza. Personalizarea inseamna garantia calitatii, fiindca se ajunge ca persoana care cauta un anumit produs, sa il identifice de la distanta, dupa ambalaj.

Dar sunt si lichide care necesita manipulare si nu pot fi puse in sticle din doua motive: sunt incompatibile cu sticlele si lasa clientului libertatea de a se servi cu cat are nevoie din lichidul respectiv.

Containerele din plastic pentru lichide inseamna progres la superlativ, fiindca inainte fermierul nu putea recupera ouale care se spargeau, ci le arunca pur si simplu. Da, oul, aliment indispensabil, hranitor, se sparge foarte repede. Uneori il poti lua crapat din cuibar, alterori se sparge in cofrag si gospodina face tot posibilul sa nu il arunce pur si simplu.

In fiecare ou este un banut, dupa cum isi imagina Arghezi, care il inspira pe Danut sa sparga toate ouale din casa, sa ia banii din ele sa isi cumpere ceea ce doreste. Puii cresc cu greutate, apoi la maturitate, gaina trebuie hranita bine sa oua. Asa se explica expresia:„In fiecare ou este un banut”.

Un alt motiv pentru care ouale sparte nu se arunca pur si simplu, ci se incerca recuperarea lor este scena aceea din film prin care se dorea sa se sublinieze lipsurile din trecut in care ne zbateam cu totii.

O gospodina sparge un ou si in loc sa il puna in tigaie il scapa jos, apoi se apleaca sa il recupereze. Alimentul nu trebuia irosit!

Risipa de mancare nu trebuie incurajata sub nicio forma, fiindca hrana face parte din resursele limitate ale mediului. Da, invocam faptul ca ne semanam gradinile, dar ati vazut cat de usor pot fi compromise culturile! Daca la un ou, doua putem renunta, ganditi-va ca la o ferma se pot sparge sute de oua zilnic si containerul pentru lichide este solutia ideala de recuperare, mai ales ca poate fi pus intr-o camera dotata cu frig si transportat la cel mai apropiat restaurant din zona sau la laboratorul de cofetarie-patiserie, unde oricum se sparg zilnic sute de oua, sa fie folosite in diferite preparate.

Containerele pentru manipularea lichidelor la distante mari pot servi la aprovizionarea cantinelor caminelor de batrani si de copii cu lapte direct de la ferma. Ele sunt prevazute cu robinet si laptele poate fi descarcat in galeti, din care sa fie distribuit consumatorilor sau li se pot umple canile direct de la container. Dupa golirea acestuia, vasul poate fi bine spalat si retrimis sa fie umplut.

Prezenta sinelor sau a rotilor asigura manipularea usoara, cand este plin, iar gol nu este greu, plasticul avand si acest avantaj al greutatii foarte mici.

Un container marca Schoellerallibert.com rezista mult timp si poate fi folosit si pentru pastrarea apei, fiind sursa alternativa de lichid vital, cand se sisteaza alimentarea cu apa din diferite motive pentru o anumita perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *