John Deere, o marca de succes

Intotdeauna am fost fascinat de masinarile mari si complexe si mai ales de tractoare. In timp a venit si sansa mea de a alege o cariera in domeniul agriculturii ce mi-a permis sa lucrez cu tractoare si alte utilaje agricole. Atunci cand am luat fonduri europene, prima masinarie pe care am cumparat-o a fost un tractor John Deere la mana a doua. Unul nou ar fi fost prea scump. Insa cel pe care l-am cumparat a functionat vreme de un an fara probleme. La fix un an si doua luni de cand l-am cumparat a trebuit sa schimb discul de ambreiaj si articulatiile bratului frontal. M-a apucat instant panica cand am auzit mecanicul, deoarece nu stiam de unde sa cumpar piese pentru tractoare americane.

Insa, cei de la service m-au linistit si mi-au recomandat magazinul tractorsud.ro, care se ocupa cu comercializarea de piese tractor si care ar avea si piese John Deere. Am vizitat imediat site-ul celor de la tractorsud.ro si mi-am revenit. Magazinul chair are peste o mie de modele de piese utiliaje agricole printre care si John Deere.

Nu am mai stat pe ganduri si am comandat ceea ce aveam nevoie pentru a primi pisele prin curier. Preturile mi s-au parut a fi corecte, chiar foarte avantajoase, deoarece din auzite multi vanzatori de piese la mana a doua le-ar vinde la acelasi pret ca si magazinul tractorsud.ro, numai ca difernta este ca tractorsud.ro le ofera noi si originale!

Sfaturi despre cum sa alegi un tractor:

Tractorul potrivit pentru tine depinde de o serie de lucruri, printre altele, de necesitatea ta specifica pentru tractor. In timp ce exista atat de multe tipuri de tractoare pe care le poti gasi pe piata, alegerea celei mai bune variante nu este chiar atat de usoara. Motivul pentru asta este ca tractoarele au caracteristici diferite si, prin urmare, trebuie sa cauti un tractor care sa aiba caracteristicile necesitatilor tale.

Sfaturi pentru alegerea unui tractor nou

Este adevarat ca tractoarele sunt unelte importante pentru o ferma sau gospodarie si au o gama larga de aplicatii, cum ar fi de incarcare, descarcare, saparea gaurilor, cosirea ierbii sau inlaturarea zapezii printre altele. Avand in vedere o investitie destul de mare, nu doresti sa achizitionezi ceva ce nu-ti va servi asa cum este de asteptat.

Alegerea unui tractor nou trebuie sa se alinieze nevoilor tale avand in vedere suprafata terenului pe care il cultivi. Ca atare, atunci cand planifici ce model de tractor sa cumperi, concentreaza-te asupra dimensiunii terenului in termeni de (ha). Dobandirea tractorului tau preferat ar trebui sa fie eficienta din punct de vedere al costurilor in comparatie cu necesitatea de a face imbunatatiri pe viitor. Din acest motiv, ai nevoie de un tractor care sa poata satisface nevoile tale prezente si viitoare.

Configuratii si dimensiuni

Majoritatea tractoarelor folosite in prezent sunt in scadere, deoarece sunt invechite si preturile sunt destul de mari in ceea ce priveste piata noilor generatii de tractoare agricole. Oricum, cumpararea unui tractor nou pare a fi singura optiune buna in zilele noastre. Exista multe beneficii in ceea ce priveste configuratiile si dimensiunile asociate noilor tractoare agricole. In primul rand, noile tractoare au cel mai bun randament la consum, ceea ce inseamna ca poti economisi mult in ceea ce priveste consumul de combustibil.

Transmisie si putere

Fiecare tractor are o alta putere de transmisie. Pentru o lunga perioada de timp, preferintele, atunci cand vine vorba de transmisie, au fost pe optiunea mecanica. Cu toate acestea, cazurile recente au aratat ca este mai multa cerere pentru modelul hidrostatic. Este important sa alegi un model care sa aiba o transmisie ce corespunde nevoilor tale specifice. De exemplu, transmisia mecanica si cea hidrostatica difera in termeni de eficienta. Transmisia mecanica este mult mai eficienta decat transmisia hidrostatica.

Motorul Tractorului

Tractoarele difera in ceea ce priveste motorul si, prin urmare, trebuie sa acorzi atentie deosebita tipului de motor pe care tractorul tau preferat ar trebui sa il aiba. Adesea, motorul este unul dintre cele mai importante elemente ale unui tractor prin faptul ca ii determina puterea. Daca esti in cautarea unui tractor care sa poata manipula munca grea, atunci trebuie sa investesti intr-un motor puternic. Majoritatea tractoarelor utilizeaza combustibil diesel sau benzina. Tractoarele care functioneaza cu motoare diesel sunt mai puternice decat cele care utilizeaza motoarele cu benzina. Alegeti un tractor care are o putere ridicata daca aveti nevoie de un tractor pentru a face fata activitatilor agricole intensive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *