Targul cadourilor destepte @Carturesti

Cine spune că trebuie să ne petrecem Sărbătorile în trafic, alergând între magazine? Cine spune că e musai să pierzi ore întregi și să apelezi la rude sau  prieteni pentru a alege un cadou deștept? Ne-am pus în locul vostru și de șapte ani organizăm micul nostru târg, cu tot ce poți găsi mai bun într-o librărie dar și cu multe finețuri pentru ochi și suflet de la cel mai cool Moș. Și credem că există un Moș chiar și pentru cinici.

Târgul Cărtureștilor a ajuns la a șaptea ediție și vă așteaptă cu o selecţie care cuprinde ultimele noutăţi din literatură, muzică și film, din care nu lipsesc Toate bufnițele lui Filip Florian, Parabolele lui Iisus, de Andrei Pleșu, dar nici cele Cincizeci de umbre descătușate ale lui Grey, de E L James, alături de mult așteptatul album al celor de la Robin and the Backstabbers, Stalingrad, noul Rolling Stones, GRRR!Melancholia lui Lars von Trier și Artistul lui Michel Hazanavicius. Asta nu e tot: dintr-un moment în altul trebuie să sosească și al doilea volum de poezii de Iv cel Naiv, Uibesc!

Moșul nostru e boem și hedonist convins, așa că astfel de titluri nu puteau fi însoțite mai bine decât de ceaiuri și accesorii ce invită la calm (doar e vorba de sărbători, nu?) gemuri și dulcețuri rafinate de la Yveline,  turtă dulce pentru colindători și vinuri de soi de la DavinoBasilescuCorcovaPatricianStirbeyTerra RomanaCrama OprișorGramma și Domeniile Urlați.  Pentru ca masa de sărbători să se transforme într-un festin de la care nici Jamie Oliver și nici Gordon Ramsay nu s-ar da în lături, n-am uitat de cărțile de bucate, iar de bradul de Crăciun am avut grijă cu cele mai șic decorațiuni, globuri românești de sticlă de la 1981 și podoabe lucrate manual din materiale naturale. Gândurile și planurile voastre sunt prețioase, așa că am împrospătat stocul dejurnale Paperblanks și agende Moleskine cu cele mai noi colecții, printre care serii limitate Star WarsPeanuts și Micul Prinț!

La toate acestea se adaugă instrumente de scris (de la Parafernalia, WortherPillotMark’s Tokyo EdgeFrixion Pilot, Moleskine, Kimmidoll), jocuri și jucării de la Lego și Disney, felicitări și hârtii de împachetat cum nu găsești pe nicăieri. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, veniți și verificați!

Tot acum vă reamintim că librăria Cărturești Verona găzduiește proiectul ROD, destinat susținerii creativității autohtone, unde veți accesorii vestimentare, grafică, fotografii în serii limitate, bijuterii, decoraţiuni și obiecte de design semnate de Carla Szabo, Andra Lupu, Noha, Mihaela Tarhuna, Virginia Toma, Claro Studio, Atelierul de Print și mulți alți artiști români.

Sărbătorile de iarnă sunt preferatele noastre, la Cărtureşti. Librarii au listele pregătite cu recomandări de cadouri inspirate pentru toţi cei dragi vouă, fie că e vorba de copii cuminţi sau neastâmpăraţi, de bunici simpatici sau cicălitori, de colegi de birou, mătuşi din străinătate sau de vecinii care udă plantele cât sunteţi în vacanţă. Dacă e alegerea este chiar dificilă, avem soluția pefectă, Voucherul Cadou cu care poți cumpăra orice din Cărturești! Nu lipsesc ofertele speciale, reducerile și, ca în fiecare an, cei mici se vor bucura de povești și ateliere iar noi vă vom împacheta gratuit cadourile, pentru ca voi să aveți o grijă mai puțin.

Cadouri deștepte se pot găsi și online, pe librărie.cărturesti.ro unde, bonus, până pe 30 decembrie 2012 beneficiaţi de transport gratuit la orice comandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *