Unul dintre cele mai solicitate tratamente in ultima perioada, cerut de doamne si domnisoare, este marirea buzelor. De fapt, se pare ca dorinta estetica a celui mai raspandit trend in randul femeilor este sa aiba buzele mari si pline. Moda, inca o data, a inceput cu aparitiile de senzatie ale starurilor, cu buzele lor voluminoase, senzuale, uneori frumoase si carnoase intr-un mod natural, alteori exagerate si aproape de ridicol. Adesea, de fapt, rezultatul acestor tratamente este complet nefiresc si, in loc sa imbunatateasca aspectul, le ofera acestor femei un aspect neplacut, cu buze exagerat de mari si disproportionate fata de trasaturile faciale naturale.
Inainte de a decide sa realizati o marire de buze, care poate fi o interventie estetica din toate punctele de vedere si care trebuie sa fie abordata serios, este bine sa stim ce se intampla. In plus, medicul care efectueaza marierea, fie ca este vorba despre o procedura chirurgicala, sau o simpla corectie cu acid hialuronic, trebuie sa fie unul experimentat, cu multi ani de practica si recomandari excelente. Un astfel de medic este Gad Renert. Puteti afla mai multe despre aceasta procedura efectuata la clinica Dr. Gad Renert direct pe site-ul https://www.dr-renert.com/proceduri-faciale/buze. Trebuie totusi sa stiti ca sunteti frumoase si, doar in anumite cazuri, interventiile de acest gen sunt necesare. Am dori sa spunem ca nu sustinem ideea ca o anumita caracteristica sau o parte a corpului este „frumoasa” pur si simplu atunci cand se conformeaza unui anumit standard. Frumusetea este ceva ce tine mult de increderea in sine si de a ne simti confortabil in pielea noastra si, prin urmare, se prezinta intr-un numar infinit de forme. Insa, daca aspectul dvs. nu va satisface, atunci mergeti cu incredere la medic pentru a face orice va sta in putinta pentru a fi fericite!
Trebuie sa va reamintim ca doua dintre femeile considerate printre cele mai frumoase din lume, Diane Kruger si Gwyneth Paltrow, au buzele destul de subtiri. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui sa se inteleaga faptul ca buzele mai pline sunt neaparat „mai frumoase”. O gura poate fi frumoasa, indiferent de cat de pline sunt sau nu buzele. Conteaza aspectul ei general si personalitatea.
Ce sunt fillerele pentru buze? Fillerele de buze sunt tratamente care constau in aplicarea unei substante de umplere, de obicei acid hialuronic care, patrunzand in interiorul tesuturilor pielii, mareste volumul buzelor si umple micro ridurile de suprafata. Prin urmare, buzele datorita fillerelor devin mai pline si mai ferme. Sunt numite tratamentele „minim invazive”, deoarece nu lasa cicatrici sau urme specifice si nici nu afecteaza activitatea zilnica normala a celor care sufera astfel de interventii.
O componenta fundamentala a materialelor de umplere este acidul hialuronic, cum spuneam, o substanta produsa in mod natural de corpul uman si una dintre cele mai importante componente ale tesuturilor conective.
Unul dintre motivele care determina multe femei sa se intereseze de aceste interventii este faptul ca nivelul acidului scade odata cu inaintarea in varsta. Prin urmare, odata cu trecerea timpului, buzele tind sa se micsoreze si sa devina mai plate si, pe contur, se formeaza riduri mici, numite periorale.
Exista insa si multe fete tinere care decid sa incerce acest filler de buze pentru a avea o gura mai carnoasa. Celebritatile din lumea intreaga au recurs si recurg adesea la interventii estetice. Umplutura de buze nu este permanenta, ceea ce este destul de linistitor. In medie, acestea dureaza de la 6 la 9 luni. Acidul hialuronic este de fapt absorbit de corp si buzele se dezumfla incet si progresiv pana cand revin la forma lor initiala.
Cu cat stilul de viata este mai sanatos, cu atat efectul umpluturii va dura mult timp si va avea un randament mai mare. Fumatul si expunerea la soare sunt factori care contribuie la o durata mai scurta a umpluturii cu acid hialuronic. Utilizarea constanta a cremelor hidratante si hranitoare pe baza de acid hialuronic, pe de alta parte, imbunatateste performantele fillerelor de buze.
Odata ce a fost injectat acidul hialuronic, daca rezultatul nu este pe placul pacientei, se pot face corecturi, fara a fi nevoie sa asteptam timpul normal de resorbtie. De fapt, medicul poate avea o enzima hialuronidaza care accelereaza procesul de absorbtie a umpluturii.
Tratamentele pot fi repetate atat cat doriti in scopuri estetice, dar eficienta va scadea in timp: cu cat va supuneti mai mult umpluturilor cu acid hialuronic, cu atat corpul se va obisnui cu acidul si va avea tendinta de a-l reabsorbi rapid.
Este dureroasa procedura?
Raspunsul depinde, evident, de pragul de durere al fiecarei persoane. Este bine sa retineti ca zona buzelor este foarte sensibila, deoarece este bogata in terminatii nervoase. Cu toate acestea, si desi avem de-a face cu ace si canule, nu este, in general, un tratament considerat deosebit de dureros. Cu toate acestea, diferenta este facuta de mana: depinde foarte mult de experienta si profesionalismul persoanei care efectueaza umplutura de buze. La clinica Medicului Gad Renert, durerea este aproape insesizabila.
Inainte de tratament va poate aplica o crema de anesteziere pentru a scadea sensibilitatea si, prin urmare, perceptia durerii. In plus, un calmant poate fi injectat impreuna cu acidul hialuronic. Prin urmare, doar prima punctie va fi mai dureroasa decat cele ulterioare.
Marirea buzelor este un tratament estetic, asa ca exista intotdeauna posibilitatea ca ceva sa nu mearga. Acesta este motivul pentru care este esential sa va bazati numai pe mainile expertilor. Evitati sa faceti acest lucru intr-un centru sau un salon de infrumusetare, alegand in schimb sa consultati intotdeauna un medic precum Gad Renert.